понедельник, 28 ноября 2011 г.

    Мило ручної роботи "Зелений чай"



  Склад: омилені кокосова, оливкова, рицинова (касторка), пальмова олії
масло виноградної кісточки, чорна глина, відвар зеленого чаю, ЕМ бергамоту та м*яти перцевої
  До складу екстракту зеленого чаю входять найсильніші антиоксиданти, біостимулятори та зволожувачі, які володіють хорошою проникаючою здатністю, що дозволяє їм впливати на глибокі шари епідермісу. Великим плюсом є те, що екстракт зеленого чаю, захищаючи шкіру від дії вільних радикалів, не дратує і не перевантажує її.
  Великий вміст кофеїну в зеленому чаї обумовлює його використання в косметиці по догляду за шкірою навколо очей, оскільки він зменшує застійні явища, допомагає впоратися з темними колами і «мішками» під очима. Після застосування нічного крему з вмістом кофеїну зникають набряки, обриси обличчя стають більш витонченими.
Чорна глина займає особливе місце серед інших кольорових глин. Велика кількість мінеральних, органічних і біологічних ативних речовин, що містяться в ній, коректують роботу сальних залоз і нормалізують жирообмін в клітинах. Маски з чорної глини, багатої на ряд цінних мікроелементів і мінералів, прекрасно пом'якшують і очищають шкіру. Грязелікування чорною глиною покращує кроволімфообіг і процеси обміну речовин, стимулює регенерацію відмерших участків шкіри, підвищує імунний статус організму.
ЕМ бергамоту  нормалізує роботу сальних залоз і протидіє вугровим висипанням на шкірі.
ЕМ м'яти  освіжає шкіру, покращує її колір,ефективне при вугровій висипці, укусах комах, сонячних опіках, вираженому судинному малюнку.

  Виготовлено холодним способом і вистояне не менше 6 тижнів.
  Не містить барвників та ароматизаторів!
  Вага 90 гр



Комментариев нет:

Отправить комментарий