вторник, 29 ноября 2011 г.

  Мило ручної роботи "Кавовий скраб"


  Склад: натрієві солі жирних кислот кокосової, оливкової, пальмової, рицинової (касторового) олій та масла какао; кавовий відвар і гуща, масло виноградних кісточок,ЕМ іланг-ілінгу
   Кава містить фосфор, залізо, білки, вуглеводи і цілий комплекс вітамінів, в якому особливо широко представлена ​​група В (В1, В2), РР, полівітаміни А, мікроелементи: магній, калій, натрій, залізо, кальцій, цинк, рослинні протеїни, фітостеоріни, моно — і полісахариди, теобромін і кофеїн. Все це бореться з жировими відкладеннями. Поліфеноли, що містяться в каві, захищають клітинні мембрани і генетичний апарат від ушкоджень з боку вільних радикалів. Вчені виявили в каві фенілетиламін, який виробляється нашим організмом тільки в період закоханості і навіть при невеликій концентрації занурює в стан приємною ейфорії. Але це ще не все: делікатес містить амінокислоту триптофан, яка, перетворюючись в біологічно активна речовина серотонін, повертає бадьорість духу і до того ж сприяє активному синтезу гормонів щастя ендорфінів. Додайте сюди найтонший аромат, в якому фахівці нараховують до сорока летючих сполук, гармонізують психоемоційний стан, що знімають стрес, втому і напруження. Підходить для всіх типів шкіри. 100% ручна робота.
  ЕМ іланг-ілангу регулює роботу сальних залоз. Ефективна при проблемній та жирній шкірі, укусах комах.Сильний афродізіак!
  Перешкоджає передчасному старінню шкіри. Омолоджує, зволожує шкіру. Застосовується при лікуванні вугрової висипки, екземах і дерматозах. Зміцнює волосся і нігті.
  
  Виготовлено холодним способом і вистояне не менше 6 тижнів.
  Не містить барвників та консервантів!
  Вага 90 гр                                              

Комментариев нет:

Отправить комментарий