вторник, 29 ноября 2011 г.

  Мило ручної роботи "Медове з липою"


  Склад: омилені кокосова, пальмова, рицинова (касторка), оливкова олії
Масло виноградних кісточок, відвар квітів липи, ЕМ лимона та грейпфрута, бджолиний віск, натуральния мід
   Цінність меду для косметичних кремів полягає, насамперед, у його пом’якшувальній дії на шкіру і здатності за рахунок осмосу покращувати поступлення крові до тканин шкіри, покращуючи її живлення. Традиційним вважається використання меду в косметології. Косметичні маски, балзами, мили і шампуні готують з натурального меду у поєднанні з різноманітними компонентами (яйцями, гліцерином, лимонним соком, фруктами, ягодами, овочами, лікарськими рослинами тощо). При цьому, в залежності від речовин, які будуть коригувати косметичний ефект, маски використовують для догляду за різними типами шкіри за різним лікувальним призначенням.
   Суцвіття липи містять безліч корисних поліфенольних сполук, білкових речовин, багаті вітаміном С. Маскі і відвари з квіток липи сприятливо впливають на суху шкіру. Липовий відвар застосовується і для вмивання. Цим засобом можна користуватися, маючи будь-який тип шкіри.
  ЕМ лимона пом'якшує огрубілі ділянки шкіри,домопогає при бактеріально-вірусних висипах,ефективно відбілює шкіру,усуває друбні зморшки,показано для догляду за жирним типом шкіри.
  ЕМ грейпфрута рекомендовано для покращення секреції і дренажних функцій сальних залоз,освітлює і відбілює жирну шкіру,прекрасно тонізує і очищає,перешкоджає утворенню камедонів(прищів). 
    
  Виготовлено холодним способом і вистояне не менше 6 тижнів.
  Не містить барвників та ароматизаторів!

  Вага 90 гр                                              

                 

Комментариев нет:

Отправить комментарий