четверг, 15 декабря 2011 г.

Мило ручної роботи "Дитяче гарбузове з обліпіхою"


  Склад:нсжк пальмової,кокосової,рицинової,каріте(ши),гарбузової олій;гарбузовий сік,відвар та квіти череди,липи,ромашки,масло обліпіхи
   Гарбузовий сік та олія з гарбузового насіння особливо добре підходить при надмірно сухій, збезводненій, і огрубілій зрілій шкірі, що обумовлюється її ефективними регенеруючими, зволожуючими, поживними і омолоджуючими властивостями.
Регулярне застосування олії з гарбузового насіння допомагає підтримувати оптимальний баланс вологості шкірних покривів, зберігаючи достатній тонус, пружність, еластичність, здоров'я і молодість шкіри. 
  Відвар ромашки знімає напругу,заспокоює подразнену шкіру,має обеззаражуючу дію.
  Відвар трави причепи(череди) зменшує запалення та висип,помогає позбавитися від молочної кірочки,гнейсу і себореї.
  Олія з плодів та листя обліпихи містить токофероли, каротини та каротиноїди (не менше 180 мг% b-каротину), жирні кислоти (стеаринову, линолеву, олеїнову, пальмитинову), гліцеридові та хлорофілові сполуки. Завдяки наявності у її складі жиророзчинних біоантиоксидантів олія обліпихи зменшує ушкоджуючу дію токсичних речовин, перекисних сполук та нших агресивних чинників, захищає клітинні оболонки та внутрішньоклітинні структури, стимулює процеси загоєння при ураженнях шкірних покривів і слизових оболонок, пригнічує ріст бактерій, має обволікаючу та жовчогінну дію.

  Виготовлео холодним способом і вистояне не менше 6 тижнів.
  Не містить барвників і ароматизаторів.
  Вага 90 гр

Купити                                                                 

Комментариев нет:

Отправить комментарий