воскресенье, 15 января 2012 г.

Гейзер для ванни "Лаванда-Цитрус"


  Склад:оливкова,обліпіхова олії,квіти гірської лаванди,цедра цитрусових,ефірне масло солодкого апельсина та лаванди,кембрійська глина,сухе молоко,морська сіль,лимонна кислота,харчова сода
  Інструкція з використання:вкинути гейзер у ванну при температурі 35-40С,дочекатися повного розчинення,приймати ванну на протязі 15-20хв,після ванни не бажано користуватися мийними засобами і витиратися рушником-просто дайте оліям всмоктатися! 
 Олія з плодів обліпихи. Зменшує пошкоджуючу дію токсинів, перекисів, інших агресивних факторів і захищає клітинні оболонки, внутрішньоклітинні структури завдяки наявності в складі природних біологічно активних речовин. Препарат стимулює процеси загоєння при ураженнях шкірних покривів і слизових оболонок, чинить певну антибактеріальну (пригнічує ріст бактерій), обволікаючу та жовчогінну дію.
  В оливковій олії міститься вітамін Е і велика кількість антиоксидантів, які перешкоджають старінню клітин, розгладжують зморшки, що зробило його застосування популярним в косметології. Креми, мазі, маски на основі олії оливи ефективні і дозволяють шкірі зберігати пружність, молодість, надають їй сяйво та життєву силу. Цілющі властивості олії оливи забезпечать належний догляд за чутливою і сухою шкірою особи, забезпечать її м’якість, захистять від втрати вологи.
  ЕМ апельсина тонізує нервову систему, підвищує імунітет, ефективний антицелюлітний засіб, сприяє зниженню ваги і виведенню токсинів з організму, вибілює шкіру, додає пружність, сприяє зменшенню зморшок. Допомагає при потрісканій, запаленій, сухій шкірі, стимулює, регенерує кровотік, знімає депресію, сильну втому, заспокоює, ефективне при безсонні. Натуральний дезодорант.
  ЕМ лаванди має антитоксичну, протизапальну, заспокійливу дію. Допомагає при депресивному стані, надає виражений вплив на емоційний фон.
Застосовується при інфекціях носоглотки, дихальних і сечовивідних шляхів, стоматиті, неврастенії, стресі, безсонні, дратівливості, гніві, перепадах в настрої, кардіоневрозі. Застосовується при м'язових і суглобових болях, ранах, опіках, наривах, екземі, дерматитах, виразках, мікозах, герпесі.
У косметиці використовується для догляду за жирною і запаленою шкірою, ефективно при вугрової висипки, опіках від сонця. Рекомендується при головному болю, безсонні. Засіб проти ліквідуванні лупи та випадання волосся.  

  Не містить барвників та ароматизаторів.Розрахований на одну ванну.

  Вага:85гр

  Ціна:15 грн(3 та більше-по 12грн).Замовлення:ambra-soap@i.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий