четверг, 19 января 2012 г.

  Гейзер для ванни "Кава-Ваніль"


  Склад:оливкова,виноградних кісточок олії,бентонітова глина,какао бобів порошок,зерна кави мелені,ваніль,ефірна олія іланг-ілангу,сухе молоко,морська сіль,лимонна к-та,харчова сода.
   Олія виноградних кісточок має сильну протизапальну, відновлюючу дію.Містить вітаміни групи C, B, A, D, PP, P,К.
   В оливковій олії міститься вітамін Е і велика кількість антиоксидантів, які перешкоджають старінню клітин, розгладжують зморшки, що зробило його застосування популярним в косметології. Креми, мазі, маски на основі олії оливи ефективні і дозволяють шкірі зберігати пружність, молодість, надають їй сяйво та життєву силу. Цілющі властивості олії оливи забезпечать належний догляд за чутливою і сухою шкірою особи, забезпечать її м’якість, захистять від втрати вологи.
  Бентонітова глина  суміш алюмосилікатів, містить кремній, алюміній, марганець, магній, барій, кальцій, залізо, мідь та інші елементи. Глина - продукт вивітрювання вулканічних порід, мінеральні дрібнодисперсні осадові відкладення.
 Глина-оригінальний природний продукт з чудовим очищує, вбирним, регенерує і біостимулюючий дією. Стимулює процеси відновлення клітин, сприяє збереженню Вашої молодості, зміцненню здоров'я.Пом'якшує шкіру, сприяє її регенерації.Має біостимулюючу вплив на шкіру обличчя і тіла і покращує її харчування.
  ЕМ іланг-ілангу регулює роботу сальних залоз. Ефективна при проблемній та жирній шкірі, укусах комах.Сильний афродізіак!

   Не містить барвників та ароматизаторів.Розрахований на одну ванну.

 Вага:85 гр

  Ціна:15 грн(3 та більше-12 грн)  Замовлення:ambra-soap@i.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий