пятница, 17 февраля 2012 г.



Мило ручної роботи "Яєчний шампунь"


  Склад:нсжк пальмової,кокосової,оливкової,рицинової,реп'яхової олій;відвар кропиви,ромашки,липи,материнки,шавлії,кори дуба,кокони тутового шовкопряда,олія виноградних кісточок та оливкова(Extra Virgin),жовтки перепелиних яєць,лимонна кислота,ефірні олії лаванди,апельсина,лимона.
  Відвар ромашки знімає напругу,заспокоює подразнену шкіру,має обеззаражуючу дію.
  Липовий цвіт має активним протизапальну, заспокійливу і ранозагоювальну дію. Він зміцнює капіляри і прискорює процес регенерації клітин, як наслідок поліпшується колір обличчя, підвищується еластичність і пружність шкіри. Липа особливо корисна для людей із сухою шкірою. У літній час вмиватися золотистим і ароматним відваром липи не тільки приємно, але й корисно: він чудово пом'якшує і зволожує суху шкіру.
  Екстракт шавлії чудово дезінфікує і заспокоює збуджену шкіру, сприяє відновленню клітин, тому в косметології він використовується в засобах проти перших ознаках старіння, а також в кремах по догляду за зрілою шкірою. Шавлія нормалізує роботу сальних залоз, лікує угрі і прищики. Мускатний шавлія стимулює ріст волосся, запобігає їх випаданню і появу лупи, тому і є частим компонентом в шампунях і бальзамах для волосся. Пам'ятайте, шавлія не рекомендується застосовувати під час вагітності!
  У кропиві величезна кількість органічних кислот, мікроелементів, вітамінів, таких як А, Д, С, причому саме зміст вітаміну С перевершує його наявність в лимонах в два з половиною рази.Рекомендована при ламкому тьмяному волоссі та випадінні.Зміцнює корені.
    У складі материнки є ефірна олія, яка містить діючі речовини, такі як карвалол, гераніланцетат і тимол. У ньому так само є флавоноїди, фітонциди, гіркоти, вітамін С і дубильні речовини.Відвар з материнки додають у ванни для лікування захворювань шкіри (лишай, висипання).
  Кора дуба містить речовини дубильні, флавоноїди (кверцетин та ін.), кислоти галову та елагову, флобафен, пентозани, пектини, цукри, слиз, білкові речовини, крохмаль, речовини мінеральні. Сприяє біосинтезу колагену-росту волосся,добрий засіб від лупи.
  Фібріон — протеїн шовку, який сприятливо впливає на шкіру, і уповільнює старіння.   Амінокислоти і протеїни часто використовують при виготовленні кремів для зволоження і живлення шкіри, засоби по догляду за шкірою, проти зморшок і старіння шкіри, так як шовк має властивість утримувати вологу. Білки шовку обволікають шкіру тонкою плівкою, що дозволяє волозі затримуватися на шкірі.
  Лимонна кислота-для надання блиску,зняття нальоту трав та пом'якшення води.
  Оливкова та олія виноградних кісточок забезпечують гарне зволоження.
  
  ЕМ лимона пом'якшує огрубілі ділянки шкіри,домопогає при бактеріально-вірусних висипах,ефективно відбілює шкіру,усуває друбні зморшки,показано для догляду за жирним типом шкіри.
  ЕМ лаванди має протизапальну, антисептичну, ранозагоювальну, спазмолітичну, болезаспокійливу дію.
  ЕМ апельсина солодкого тонізує нервову систему, підвищує імунітет, ефективний антицелюлітний засіб, сприяє зниженню ваги і виведенню токсинів з організму, вибілює шкіру, додає пружність, сприяє зменшенню зморшок. Допомагає при потрісканій, запаленій, сухій шкірі, стимулює, регенерує кровотік, знімає депресію, сильну втому, заспокоює, ефективне при безсонні. Натуральний дезодорант. 
  Жовтки перепелиних яєць-комора насичених жирних кислот,необхідних для відновлення мікролусочок волосин,у процентному співвідношенні перепелине яйце містить у два з половиною рази більше вітаміну А, в 2, 2 рази міді, вітаміну В1 – в три рази, кобальту в два рази, фосфору і калію – в 5 разів більше, в порівнянні з курячим яйцем.

  Виготовлено холодним способом і вистояне не менше 6 тижнів.
  Не містить барвників та ароматизаторів.
  Вага:90гр

Комментариев нет:

Отправить комментарий