воскресенье, 19 февраля 2012 г.

 Мило дігтярно-сірчане "Чорний Доктор"


  Склад:нсжк пальмової,кокосової,рицинової,оливкової,кукурудзяної олій;відвар кори дуба,листя евкаліпта прутовидного,ромашки,шавлії,чистотілу,березовий дьоготь(3.5%),сірка високої очистки,активоване вугілля,олія виноградних кісточок,оливкова(Extra Virgin),ефірні масла лаванди,евкаліпта,апельсина солодкого
  Березовий дьоготь містить понад 10 000 різних речовин, і багатий фенолом, діокси-бензолом, гваяколом, толуолом, ксилолом, органічними кислотами, фітонцидами, смолистими речовинами. Ці речовини надають дьогтю антисептичні й інсектицидні властивості.Не дарма березовий дьоготь вважається кращим природним антисептиком: він прискорює загоєння ран, опіків, не дозволяючи їм загнаіваться, лікує фурункули і нагноєння, шкірний грибок. Дьоготь допомагає епідермісу оновлюватися, регенеруватися, загоювати рани, дьоготь підсилює кровообіг в тканинах шкіри і омолоджує її.
  Сірка має протизапальну дію, зменшує запалення, підсушує жир, що міститься в шкірі та є живильним середовищем для бактерій. Має м'яку антибактеріальну дію.
  Активоване вугілля-найкращий адсорбент,має властивість вбирати рідину, що виділяється при запаленні, при нанесенні їх на пошкоджені ділянки шкіри, а також поглинати різні шкідливі речовини.
   Кора дуба містить речовини дубильні, флавоноїди (кверцетин та ін.), кислоти галову та елагову, флобафен, пентозани, пектини, цукри, слиз, білкові речовини, крохмаль, речовини мінеральні. Сприяє біосинтезу колагену-росту волосся,добрий засіб від лупи.
  Екстракт шавлії чудово дезінфікує і заспокоює збуджену шкіру, сприяє відновленню клітин, тому в косметології він використовується в засобах проти перших ознаках старіння, а також в кремах по догляду за зрілою шкірою. Шавлія нормалізує роботу сальних залоз, лікує угрі і прищики. Мускатний шавлія стимулює ріст волосся, запобігає їх випаданню і появу лупи, тому і є частим компонентом в шампунях і бальзамах для волосся. Пам'ятайте, шавлія не рекомендується застосовувати під час вагітності!
  Евкаліпта прутовидноого відвар-незамінний засіб у лікуванні виразок та фурункулів.
  Чистотіл широко застосовують у лікуваннні прищів,бородавок,лишаю,корости,екземи,псоріазу.
  Оливкова та олія виноградних кісточок забезпечують необхідне зволоження(процент розрахований на підсушуючий ефект).
    ЕМ лаванди має протизапальну, антисептичну, ранозагоювальну, спазмолітичну, болезаспокійливу дію.
  ЕМ апельсина солодкого тонізує нервову систему, підвищує імунітет, ефективний антицелюлітний засіб, сприяє зниженню ваги і виведенню токсинів з організму, вибілює шкіру, додає пружність, сприяє зменшенню зморшок. Допомагає при потрісканій, запаленій, сухій шкірі, стимулює, регенерує кровотік, знімає депресію, сильну втому, заспокоює, ефективне при безсонні. Натуральний дезодорант. 
  ЕМ евкаліпта-потужжний протизапальний засіб,прискорює загоєння ран та опіків.
  Мило застосовується також при екземі, корості, фурункульозі, нейродерміті, піодермії, себореї, свербежі шкіри,лупі,є ефективним при лікуванні рожевих вугрів,також зарекомендувало себе як прекрасний засіб для інтимної гігієни-захищає від поширених інфекцій і молочниці.

    Виготовлено холодним способом і вистояне не менше 6 тижнів.
  Не містить барвників і ароматизаторів.
  Вага 90 гр

  

Комментариев нет:

Отправить комментарий