четверг, 23 февраля 2012 г.

Гейзер для ванни "Каркаде"


  Склад:олія абрикосових,виноградних кісточок,бентонітова глина,квіти суданської мальви,ефірні олії розового дерева та неролі,сухе молоко,морська сіль,лимонна к-та,харчова сода.
  Бентонітова глина  суміш алюмосилікатів, містить кремній, алюміній, марганець, магній, барій, кальцій, залізо, мідь та інші елементи. Глина - продукт вивітрювання вулканічних порід, мінеральні дрібнодисперсні осадові відкладення.
  Йод морської солі має дезенфікуючу та протизапальну дію. а бром-заспокоює і розслабляє.
  Олія абрикосових кісточок володіє протизапальними,регенеруючими і тонізуюими властивостями,підходить для всіх типів шкіри,навіть для ніжної шкіри немовлят,відновлює шкіру,надає рівний,здоровий колір.Прекрасно зволожує!
  Олія виноградних кісточок має сильну протизапальну, відновлюючу дію.Містить вітаміни групи C, B, A, D, PP, P,К..
   ЕМ розового дерева рекомендовано для догляду за за чутливою, сухою та комбіновою шкірою, підвищує захисні фунції епідермісу, хзволожує та живить шкіру, нормалізує обмін речовин, надає здорового та свіжого вигляду;
   ЕМ неролі має заспокійливу, антисептичну, знеболюючу, спазмолітичну дію, Особливо корисно для сухої, чутливої і зрілої шкіри. Ефективний засіб проти тріщин на шкірі, усуває екземи, вугрову висип.
  Не містить барвників та ароматизаторів.Розрахований на одну ванну.

   Вага:85гр

  Ціна:15 грн(3 та більше-по 12грн).Замовлення:ambra-soap@i.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий